Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Kanoverhuur paviljoen Buiten Geachte bezoekers i.v.m. het COVID-19 VIRUS gelden er voor de verhuur strikte afspraken neem hiervoor a.u.b. per email contact met ons op,             

Prijzenoverzicht van de boten (prijzen zijn per boot):

Tijdsduur 2 uur 4 uur hele dag
1 persoonskano €10,- €15,- €20,-
2 persoonskano €15,- €20,- €25,-
3 tot 4 persoonskano (Canadees) €20,- €25,- €35,-* Canadees: drie volwassenen of twee volwassenen en twee kinderen tot en met acht jaar.

Wij vragen een borg van € 20 contant per kano.

Na een korte instructie over de peddeltechniek, de veiligheid en het milieu kanoot u zelfstandig vanaf onze eigen kanovijver over de 3000 jaar oude rivier Kromme Rijn . Het startpunt de kanovijver op paviljoen Buiten is ook het eindpunt alwaar u heerlijk kunt genieten van alles wat paviljoen Buiten te bieden heeft aan horeca en ontspanning . U kunt gratis gebruikmaken van opberg tonnetjes en zwemvesten bij het huren van een kano.

Geachte bezoekers i.v.m. het COVID-19 VIRUS nemen wij geen nieuwe partijen meer aan en gelden er voor de verhuur strikte afspraken:

 

De volgende maatregelen zijn momenteel van toepassing :

Wij vragen al onze bezoekers om ons aangescherpt hygiëne protocol te respecteren.

Voor onze gasten zijn bij onze toiletten, ingang en kassa desinfectie middelen beschikbaar.

Wij reinigen onze toiletten grondig, minstens een maal per uur.

Wij vragen u om gepaste afstand van elkaar te houden.

Wij reinigen alle contactpunten (zoals deurklinken e.d.) minimaal ieder uur.

Wij wassen zelf constant de handen en maken gebruik van desinfectiemiddelen.

Wij maken gebruik van papieren handdoekjes.

Wij maken gebruik van handschoenen .

Wij maken de peddels ,en alle mogelijke contactpunten voor het kanoverhuur zowel voor als na ieder gebruik schoon met een desinfecterend middel.

Wij schudden geen handen en vermijden fysiek contact waar mogelijk.

Als u verkouden bent of verkoudheidsklachten  heeft komt u dan  a.u.b. vooral niet op bezoek  bij paviljoen Buiten, moet u tijdens uw bezoek onverhoopt hoesten of  niezen doet u dit a.u.b. in de elleboog.

 

Mocht u vragen hebben inzake ons beleid, aarzel dan niet te informeren!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren