Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Paviljoen Buiten

Restaurant en kanoverhuur paviljoen Buiten bestaat in juni alweer 3 jaar en dat moet gevierd worden! De hele maand juni staat daarom in het teken van deze feestelijke gebeurtenis.

Zaterdag 1 juni 2019 trappen we de feestmaand af met een leuke proeverij, waarbij de bezoekers van paviljoen Buiten en de bewoners van het Kromme Rijn gebied kennis kunnen maken met lokale ondernemers, regionale leveranciers en ouderwetse ambachtslieden.

Bezoekers worden verwend met verse hapjes en ontdekken unieke producten uit de regio.

De hele maand juni komen wij met leuke acties en aanbiedingen voor jong en oud. Zo kan iedereen genieten van diverse aantrekkelijke combi deals en kortingen op arrangementen, zoals een high Tea of BBQ & kano arrangementen. Houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten!

Monique van Lunteren bakt de pannenkoeken vol passie in de open keuken van paviljoen Buiten.

Dit doet zij op een ambachtelijke manier met de beste ingrediënten geleverd door onze lokale leveranciers. Met een enthousiast team worden de gasten verwend met alles wat paviljoen Buiten te bieden heeft.

Al onze leveranciers zijn puur op kwaliteit gekozen en niet op prijs geselecteerd. Hierbij staan duurzaam ,puur en smaak centraal.

Onze versproducten komen rechtstreeks van het land ,zo komt onze zuivel dagvers bij een ambachtelijke kaasmaker uit Cothen, ons fruit uit Bunnik en Houten en onze vruchtensappen uit Zeist.

Naast ons uitgebreide assortiment aan pannenkoeken, van zoet tot hartig, hebben wij een uitgebreide lunch- en dinerkaart met een keuze variërend van diverse luxe broodjes, heerlijke (maaltijd)salades tot huisgemaakte kipsaté en andere warme gerechten.

Ons restaurant telt in totaal circa 80 zitplaatsen.

Alvast een voorproefje nemen op uw bezoek aan Paviljoen Buiten? Bekijk dan nu al onze menukaart.


Tot ziens bij Paviljoen Buiten!

Video

Bekijk de video om een kleine impressie te krijgen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren