Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

u kunt weer heelijk buiten genieten van onze terrassen deze  zijn verantwoord en veilig ingericht. Wij heten u van harte welkom.! u kunt bij ons ook op bestelling gerechten  afhalen en genieten van een heerlijke pannenkoek of hamburger!

Langs een uitgestrekt wandelgebied tussen Utrecht en Wijk bij Duurstede ligt het prachtige stekje Paviljoen Buiten in Odijk. Het rustieke gebouw met meerdere zalen heeft door de ligging aan de rivier de Kromme Rijn een uniek uitzicht en landelijke sfeer.

Pannenkoekenrestaurant Paviljoen Buiten heeft niet alleen heerlijke pannenkoeken,maar onder andere ook heerlijke maaltijdsalades en smakelijke beefburgers. Ons restaurant heeft een lunchkaart die seizoensgebonden is en wij bereiden onze producten met zorg en liefde. Van onze leveranciers verwachten wij dezelfde inzet en passie.

De speeltuin naast het restaurant  is een leuke plek voor kinderen om even lekker Buiten te spelen, dit terwijl de opa’s, oma’s, papa’s en mama’s genieten in het restaurant of op het terras!

De terrassen aan het water geven ieder seizoen weer iets nieuws aan kleur, geur  en inspiratie. Het privé strandje en vissers chalet geven nog meer het gevoel dat u er even helemaal tussenuit bent.U kunt hier ontspannen lunchen of genieten van een (h)eerlijke kop koffie.

Wij zijn er trots op om u in dit prachtige Odijkse Landschap te mogen ontvangen, de plek waar  de rivier de Kromme Rijn door het hart van Nederland heen stroomt langs schilderachtige vergezichten, kastelen ,bossen en paden. De ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in de Buitenlucht. 

Wist u dat u ook pannenkoeken op kan halen of kan meenemen?

Alvast een voorproefje nemen op uw bezoek naar paviljoen buiten? bekijk dan nu onze menu kaart.

bekijk menukaart

Wilt uw reserveren in ons pannekoekenrestaurant vul dan hieronder uw gegevens of stuur ons een Whatsapp op 0653459175:

Geachte bezoekers i.v.m. het COVID-19 VIRUS  gelden er voor de verhuur strikte afspraken:

 

De volgende maatregelen zijn momenteel van toepassing :

Wij vragen al onze bezoekers om ons aangescherpt hygiëne protocol te respecteren.

Voor onze gasten zijn bij onze toiletten, ingang en kassa desinfectie middelen beschikbaar.

Wij reinigen onze toiletten grondig, minstens een maal per uur.

Wij vragen u om gepaste afstand van elkaar te houden.

Wij reinigen alle contactpunten (zoals deurklinken e.d.) minimaal ieder uur.

Wij wassen zelf constant de handen en maken gebruik van desinfectiemiddelen.

Wij maken gebruik van papieren handdoekjes.

Wij maken gebruik van handschoenen .

Wij maken de peddels ,en alle mogelijke contactpunten voor het kanoverhuur zowel voor als na ieder gebruik schoon met een desinfecterend middel.

Wij schudden geen handen en vermijden fysiek contact waar mogelijk.

Als u verkouden bent of verkoudheidsklachten  heeft komt u dan  a.u.b. vooral niet op bezoek  bij paviljoen Buiten, moet u tijdens uw bezoek onverhoopt hoesten of  niezen doet u dit a.u.b. in de elleboog.

Wij bezorgen in het weekend op afspraak ,graag uw betaling  in gepast contant geld de voorkeur gaat uit naar een bank overboeking.

Wij bezorgen binnen een straal van 10 km van Odijk, ook hier vragen wij om uw begrip omtrent ons hygiëne protocol.

 

Mocht u vragen hebben inzake ons beleid, aarzel dan niet te informeren!

 


Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren