Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Neemt u gerust even contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken

Op Paviljoen Buiten verhuren wij o.a. kano's, sup boards en fietsen. Ook organiseren wij regelmatig diverse outdoor activiteiten. Naast al deze buitenactiviteiten beschikken wij over ruim 300 vierkante meter zaalruimte uitermate geschikt voor het organiseren van bijeenkomsten ,recepties ,evenementen ,bedrijfsuitjes ,teambuilding, training en Heisessies. Wij denken altijd met u mee en zorgen ervoor dat uw idee een succes wordt. 

 


Men kan van diverse faciliteiten gebruik in een ontspannen en inspirerende groene omgeving. Ons recreatiepaviljoen met terras aan het water biedt naast comfort in de buitenlucht ook tal van andere mogelijkheden.

Rondom Paviljoen buiten is een prachtige omgeving waar je goed kan fietsen. Voor het huren van een fiets kunt u terecht op de volgende website.

Fietshuren

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren