Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Arrangementen

Paviljoen Buiten heeft een gezellig horecagedeelte waar wij u ontvangen met een (h)eerlijk kopje koffie met home made patisserie.

U gaat al peddelend over een van de mooiste wateren van Nederland, waar de schoonheid van dit unieke natuurgebied u zal verbazen.

De routes voeren u langs prachtige historische gebouwen en het gevarieerde landschap langs de Kromme Rijn.U vaart vervolgens  weer terug naar Paviljoen Buiten waar een smakelijk barbecue op u wacht.

Er zijn diverse routes en variaties mogelijk wij helpen u hier graag bij.Bij het boeken van een BBQ arrangement krijgt u 20 % korting op de verhuur van onze kano’s.

WEER GARANTIE 

Goed Weer Garantie: regent het pijpenstelen op de dag van uw uitje? Heel vervelend maar in dat geval mag u zonder kosten omboeken naar een andere geschikte datum! (wel op basis van beschikbaarheid).

Gratis spat-waterdichte tonnetje en zwemvesten beschikbaar

Bekijk prijzen

Privé

Zakelijk

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren