Hoe gebruik je een pergola voor schaduw?

Om het meeste uit elke locatie te halen en te kijken, overweeg dan deze manieren om een Pergola voor schaduw te bouwen, Voeg een rustiek dak toe. Laat een levend pergoladak groeien voor schaduw. Kies voor een intrekbare pergola-luifel. Introduceer geur en kleur en schaduw.

In de moderne tijd maakte de komst van rooster (en Home Depot) het doorkruiste lattenpatroon de meest populaire en gemakkelijke toevoeging aan de bovenkant van een pergola. Ze zijn verkrijgbaar in drukbehandeld of ceder in 4X8 panelen en bieden een mooi dambordpatroon. Lattice is een snelle, gemakkelijke en betaalbare manier om pergola-schaduw te maken. Je hebt een aantal keuzes met betrekking tot het open gedeelte van het rooster.

Zorg ervoor dat je nadenkt over hoeveel zon je wilt doormaken. Sommige roosters kunnen maar liefst 50% toestaan, terwijl andere slechts 25%. Overweeg om de pergola te plaatsen, zodat deze goed past bij het landschap. Plaats hem bijvoorbeeld tussen de schaduw van twee bomen zodat hij er natuurlijker uitziet.

Voor maximale schaduw, overweeg om een pergola met open dak te hebben en deze zo te plaatsen dat de spanten zich zowel op het noorden als het zuiden oriënteren. Dus als de richting van de zon verandert, kan de dakspant brede schaduw onder de structuur werpen. Een manier om een traditionele luifel voor uw pergola te maken, stelt u ook in staat om een verstelbare stoffen „muur” te creëren. Conclusie Een moderne metalen pergola is de ideale woonstructuur voor buiten en brengt een nieuw niveau van plezier op een terras, dek of dakterras.

Een gekwalificeerde ingenieur kan een houten of metalen pergola ontwerpen om aan de nodige structurele voorschriften te voldoen zonder zich zorgen te maken over het totale gewicht van de constructie. Een metalen pergola kan ook andere voorzieningen in het frame verbergen, waaronder gemotoriseerde intrekbare privacygordijnen of horren, LED-verlichting, infraroodstralers, enz. Een traditionele bovenkant op de pergola werkt goed in beide omgevingen, wat meer flexibiliteit biedt voor gebruik en in het gebied. Voor huiseigenaren en eigenaren van commercieel onroerend goed die op zoek zijn naar de meest geavanceerde pergola met gemotoriseerde functionaliteit, ingebouwde voorzieningen, op een unieke locatie, is lichtgewicht maar sterk aluminium het materiaal waaruit u kunt kiezen.

Je kunt ventilatoren kopen die speciaal zijn ontworpen voor pergola's of ventilatoren gebruiken die je in huis hebt liggen. In dit geval is elektriciteit naar de pergola geleid, waardoor verlichting en plafondventilatoren op het frame kunnen worden geïnstalleerd. Er zijn veel verschillende manieren om uw pergola schaduw te geven en de beste hangt af van uw individuele behoeften en voorkeuren. Krijg professionele hulp om ervoor te zorgen dat uw pergola-oriëntatie perfect is, en u kunt eindigen met een omgeving die perfect is om buiten te ontspannen op warme dagen.

Misschien is een beetje geschiedenis om licht te werpen op de oorsprong van de pergola en de evolutie ervan naar de pergola-tinten die je nu in achtertuinen ziet. Installeer alle lange planken die je hebt verwijderd opnieuw om toegang te krijgen tot het interieur van het dek en maak eventuele sneden die je nodig hebt, zodat het terras mooi aansluit op de nieuw geïnstalleerde pergolapalen. De panelen hebben een subtiele uitstraling van onderaf, dus ze doen niets af aan de algehele aantrekkingskracht van de pergola, maar ze bieden een ongeëvenaarde bescherming tegen de zon en elementen, zodat het gebied eronder meer kan worden gebruikt. Een pergola met koel glas kan ook een prachtig samenspel tussen binnen en buiten creëren en een chique woonstijl weerspiegelen.

Leave Message

All fileds with * are required