Wat zijn de nadelen van een pergola?

Je pergola kan er na verloop van tijd anders uitzien. Ze zullen waarschijnlijk de waarde van uw onroerend goed niet verhogen. pergola's zijn interessante kenmerken in de achtertuin die populair zijn vanwege hun unieke visuele structuur en hun vermogen om plantengroei te vergemakkelijken. Omdat ze een open roosterdak hebben, zijn het ideale structuren voor de groei van wijnstokken, die persoonlijkheid aan uw achtertuin kunnen toevoegen.

Feit is dat er heel veel artikelen zijn over de voordelen van pergola's. Een van de redenen waarom ik deze website ben gestart, is om mensen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. In het belang om precies dat te doen, zijn hier 6 pergola-nadelen die u moet kennen. Of je nu wilt dat je pergola bedekt is met planten, je wilt insecten en ongedierte beschouwen als een pergola-nadeel.

Houten pergola's kunnen een verscheidenheid aan verschillende insecten aantrekken, waaronder wespen, timmermanbijen, termieten en timmermanmieren. Dit sluit ook aan bij de behoefte aan regelmatig onderhoud in de vorm van het schilderen en verzegelen van uw houten pergola. Dit laatste pergola-nadeel sluit aan bij de bovenstaande. Het is een feit dat het uiterlijk van een pergola na verloop van tijd zal vervagen.

Vrijwel elk materiaal dat je gebruikt, zal bezwijken voor de kracht van de zon en begint zijn kleur te verliezen. Hoewel het hebben van wijnstokken op uw pergola kan helpen deze tegen de zon te beschermen, kunnen de wijnstokken zelf wat schade aanrichten door vocht op te vangen en regelmatig onderhoud te voorkomen. Een pergola is duurder dan een prieel. Aan de andere kant zijn vinylpergola's duurder dan de houtversies.

Hoewel het onderhoud minimaal is, kan een pergola ook sommige huizenkopers uitschakelen die dit soort permanente structuur niet willen. Ondertussen, als je de zon helemaal wilt vermijden of veel bomen wilt hebben, is een stevig dak misschien een betere keuze. De nadelen van pergola's zijn dat het meer open structuren zijn en daarom moeilijker te verwarmen of af te koelen. Die wijnstokken of andere planten moeten worden gesnoeid en gecontroleerd en kunnen het moeilijker maken om houten pergola-elementen te verven of af te dichten.

Een ander probleem is dat elektronische apparatuur meer wordt blootgesteld aan de elementen en schade. De kostenbesparingen zijn ook niet klein. In sommige gevallen kunt u 4 of 8 doe-het-zelf pergolakits krijgen voor de prijs van een door een aannemer gebouwde versie van dezelfde grootte. Prijs is zeker iets om te overwegen.

Gedetailleerde analyse waarbij pergola's en tuinhuisjes voor uw achtertuin worden vergeleken. Ze lijken in sommige opzichten op elkaar, maar op andere manieren heel verschillend. Ontdek wat de beste achtertuinstructuur is voor uw eigendom. Pergola's zijn populairder dan tuinhuisjes, vooral omdat ze meestal boven worden gebouwd als gedeeltelijke bedekkingen over dekken.

Ze zijn veel goedkoper dan tuinhuisjes en het open ontwerp maakt de toegankelijker, goedkoper en gewoon een allround betere pasvorm voor de meeste achtertuinen. Veel mensen kiezen er echter voor om een tuinhuisje te bouwen of een tuinhuisje te kopen voor hun achtertuin. Hieronder vergelijken we pergola's en tuinhuisjes met een opsomming van de voor- en nadelen van elk. Kies voor een tuinhuisje als je een structuur in je tuin wilt die decoratiever is dan een pergola of als je weet dat je de neiging hebt om slechter weer te krijgen en toch tijd buiten wilt kunnen doorbrengen.

Hoewel je ervoor kunt kiezen om een gewoon tuinhuisje te bouwen, zijn ze over het algemeen veel uitgebreider dan pergola's. Omdat ze door hun stevige dak en optionele muren bescherming bieden tegen zon, wind en regen, zijn tuinhuisjes ideaal om buiten te eten en buiten te eten. Hoewel de kosten afhankelijk zijn van het materiaal dat wordt gebruikt voor de bouw, de grootte van de constructie en de arbeidskosten, is een pergola duurder dan een prieel. Een pergola is een buitenstructuur die bestaat uit rechtopstaande kolommen en een dakraster met balken en spanten.

Gezinnen met beperkte budgetten kunnen overwegen om nu een open patio toe te voegen met de toevoeging van een terrasoverkapping als toekomstig project. Je kunt echt veel doen met deze structuur, maar voordat je je zuurverdiende geld investeert, moet je ook de verschillende voor- en nadelen leren van het hebben van dit type terrasoverkapping. Zonder een stevige betonnen basis kunnen de patio- of pergolasteunen en het dak doorzakken en wordt de hele structuur ongelijk. Als u echter op zoek bent naar een nauwkeurigere schatting, kunt u overwegen contact op te nemen met een levenslange servicebedrijf voor terrashoezen.

Degenen die zich bezighouden met het terugvorderen van hun bouwkosten, moeten gaan voor een eenvoudige 18 x 16 voet achtertuin bestrating patio. Dit is niet altijd waar, maar u kunt er meestal op rekenen dat een draagbare pergola kleiner is dan het traditionele door aannemers gebouwde alternatief. Pergola's kunnen vrijstaande constructies zijn of worden gebouwd als verlengstukken van huizen om toe te voegen aan de binnenleefruimte. Een terrasoverkapping geeft de huiseigenaar totale controle over zon, regen, kou en andere weerselementen met een stevig dak.

. Je kunt ook een pergola bouwen van metaal of vinyl, maar zelfs die materialen vereisen wat onderhoud, meestal in de vorm van schoonmaken, schilderen of repareren van chips of breuken. Wanneer een huiseigenaar overweegt een patio aan het huis of een pergola in de buurt van het huis toe te voegen, moeten ze verschillende aannemers voor woonruimtes in de buitenlucht raadplegen om schattingen te krijgen van de kosten van verschillende buitenprojecten. .

Leave Message

All fileds with * are required