Welke maat pergola heb ik nodig?

Als je ruimte nodig hebt voor niet meer dan 6 personen, zou een 12X16 Pergola voor je moeten werken. Als u echter denkt dat u plaats wilt bieden aan zitplaatsen voor 12 personen, raden we een ruime pergola van 16X20 voet aan. De afmetingen van de pergola variëren sterk, afhankelijk van de ruimte en individuele behoeften. De grootte van de pergola kan worden gekozen uit de standaard pergola-afmetingen of een aangepast formaat dat past bij de gewenste ruimte en het gewenste doel.

Op zoek naar een grotere pergola voor uw terras in de achtertuin? We kunnen op maat gemaakte pergola's van hout en vinyl bouwen in elke dimensie. Populaire maten zijn onder meer 16 × 16, 16 × 20 en 20 × 20 pergola's. Met deze grotere maten kunt u uw hele terras in de achtertuin bedekken of een comfortabele plek creëren naast een zwembad of meer. Pergola's zijn er in allerlei soorten en maten.

Gewoonlijk kunnen pergola's overal lopen van 8 voet bij 8 voet, tot 20 voet bij 20 voet. Dat geeft een groot aantal opties, vooral omdat ze niet eens vierkanten hoeven te zijn als dat niet de gewenste esthetiek is. Vinylpergola's worden meestal geleverd in kits, wat betekent dat de maten en vormen van de pergola's vooraf zijn bepaald. Typische maten zijn bijvoorbeeld 10 bij 10 voet, 12 bij 12 voet, 10 bij 16 voet.

Er is een breed panorama van vormen en afmetingen van pergola's. Meestal kunnen pergola's ergens in het bereik van 8 voet bij 8 voet lopen, tot 20 voet bij 20 voet. Bovendien kunt u de aangepaste afmetingen kiezen die u goed bij u past. Ze hoeven niet vierkant te zijn als ze niet erg charmant en voortreffelijk zijn.

Het grootboekbord loopt langs de muur van de steunstructuur voor een bevestigde pergola en ondersteunt de spanten waar ze de steunstructuur ontmoeten. Als u de pergola boven de buitenleefruimte of patio plaatst, zorg er dan voor dat er voldoende ruimte is voor mensen om eronder te lopen. Vensterplaatsing en grootte kunnen ook helpen bij het bepalen van de hoogte van de pergola en de locatie van de kolommen om het zicht niet te belemmeren. Een van de belangrijkste overwegingen bij het bepalen van de grootte is om te overwegen waar de zon opkomt en ondergaat ten opzichte van de pergola.

De breedte van uw pergola hangt af van de grootte van uw tuin en hoeveel ruimte u wilt dat deze inneemt. Zodra u een idee heeft van de locatie en hoeveelheid ruimte die u van plan bent te gebruiken, kunt u nu metingen doen om de werkelijke maatset te bepalen die u gaat bestellen. Laten we pergola's eens nader bekijken, hoe ze uw landschap kunnen verbeteren en hoe u kunt beslissen welke maat voor u geschikt is. Als u echter op zoek bent naar een pergola die groter is dan twaalf voet, heeft u speciale toestemming nodig van uw plaatselijke gemeente.

Als je wat extra charme en karakter aan je tuin wilt toevoegen, is een pergola misschien de perfecte toevoeging. De grootte van het hout dat u nodig hebt voor een pergola hangt af van de afmetingen en het ontwerp van de structuur zelf. Er is geen ingestelde maximale hoogte voor een pergola, omdat deze kan variëren afhankelijk van de grootte en ruimte van uw tuin. Als je je pergola wilt gebruiken om te dineren of andere activiteiten, zorg er dan voor dat je rekening houdt met hoeveel ruimte je nodig hebt bij het bepalen van de maat.

Leave Message

All fileds with * are required