Verhogen pergola's de huiswaarde?

Omdat buitenleven populairder is geworden dan ooit, is de waarde van eigendommen met een pergola of een comfortabele buitenruimte toegenomen. Een veilige meter voor een verbetering van het dek of achtertuin is ongeveer 50% 80% voor uw ROI. Afhankelijk van de grootte van uw eigendom kan een pergola de ruimte aan elkaar binden, of het vervormd en buiten proportie laten aanvoelen. Volgens taxatie-expert, Leslie Sellers, voorzitter van het Appraisal Institute, moeten pergola's altijd worden geconstrueerd met esthetische aantrekkingskracht in gedachten.

Als uw tuin kleiner is, schaalt u de pergola op een maat die niet de belangrijkste focus van de ruimte wordt. Voor een grotere tuin met meerdere voorzieningen, zoals een dek en zwembadruimte, kan een grotere pergola worden gebruikt om de verschillende kenmerken van de achtertuin te benadrukken. Pergola's zijn een aantrekkelijke buitenfunctie die de waarde van een woning verhoogt. Factoren zoals de locatie van het huis, het type pergola en de kwaliteit van de installatie zullen van invloed zijn op de toegevoegde waarde.

Een pergola of tuinhuisje is een geweldige aanvulling op elke achtertuin. Ze voegen een gevoel voor stijl toe en kunnen de vastgoedwaarde van uw huis verhogen. Als je het tempo hebt, zou je moeten overwegen om een pergola of tuinhuisje toe te voegen. Niet alleen om te entertainen, maar om je huis iets extra's en speciaals te geven.

Een pergola of prieel biedt de perfecte plek om uit te rusten, te ontspannen en op adem te komen. Als u ruimte in uw tuin heeft, is dat een goede investering omdat het ook waarde toevoegt aan uw huis. Ja, een Pergola is een goede investering. In het geval van verkoop of leasing van het onroerend goed, zou Pergolas de marktwaarde verhogen voor potentiële kopers en kunt u uw winst uit het onroerend goed halen wanneer het wordt verkocht.

In deze gevallen is een lichtgewicht aluminium pergola waarschijnlijk de enige oplossing die voldoet aan de technische en vergunningscodes. Pergola's zijn over het algemeen goede investeringen omdat ze effectief meer „leefruimte buitenshuis” bieden. Meestal worden schermen geïntegreerd met een terrasstructuur buiten, zoals een pergola, veranda of luifel. Als u bovendien een groot woonterras heeft en u het zich kunt veroorloven om meer dan één Pergola te bouwen, kunnen ze een bron van inkomsten zijn omdat u ze tegen een bepaalde prijs kunt huren.

Onnodig te zeggen dat als je hebt overwogen om een Pergola te bouwen, je goed op de hoogte moet zijn van waarvoor je een Pergola zou kunnen gebruiken, en je moet nu specifieke redenen hebben gehad om het te overwegen. Dit betekent dat iedereen die op zoek is naar een huis in warmere streken klaar staat om meer te besteden aan de aankoop van uw huis als u al een tuinhuisje of pergola heeft. Dat betekent dat een huizenkoper die op zo'n locatie op zoek is naar een huis bereid is meer uit te geven aan het huis met een pergola dan een huis zonder buitenstructuur. Aluminium is veel lichter dan staal, dus het is het geprefereerde fabricagemateriaal voor de moderne pergola's van vandaag.

Uw pergola kan worden gestructureerd en ontworpen op een manier die uw waardering voor beeldhouwkunst, kunst en ambachten weerspiegelt. Daarom, nu het buitenleven steeds populairder wordt, is de waarde van huizen met een pergola aanzienlijk gestegen. Als je van doe-het-zelfprojecten houdt en je bent klaar voor de taak, kun je er ook voor kiezen om je pergola zelf te installeren. Een Pergola biedt je een luchtige sfeer waar je de stress van de dag kunt verlichten en je kunt vermaken tijdens je favoriete tijdverdrijf.

Dit hangt ervan af of de pergola deel uitmaakt van een uitgebreidere renovatie die ofwel uw buitenleefruimte uitbreidt of definieert op een manier die hem mooier en toegankelijker maakt.

Leave Message

All fileds with * are required