Hoeveel kost het om een pergola van 10 x12 te bouwen?

De gemiddelde kosten voor het bouwen van een Pergola in de VS Voordat u aan de slag gaat, is hier alles wat u moet weten over de gemiddelde kosten van bouwmaterialen, hoeveel het kost om te installeren en hoe u geld kunt besparen bij het toevoegen van een beetje schaduw en beschutting aan uw terras of achtertuin. Ongeacht of u ervoor kiest om een pergola helemaal opnieuw te bouwen of er een te monteren met behulp van een geprefabriceerde kit, er zijn minstens twee (vaak drie) gekwalificeerde professionals nodig om zelfs de eenvoudigste structuren te monteren en te installeren. Beoordeel de voor- en nadelen met de prijs van elk bouwmateriaal met uw aannemer, op basis van uw budget, ontwerpdoelen en vooral de weersomstandigheden waarin u woont. Het bouwen van een pergola boven een terras of dek zal iets duurder zijn dan het bouwen van een op zichzelf staande structuur.

Wanneer u een contract aangaat met een grote pergolafabrikant voor een pergola op maat, is de arbeid inbegrepen in de totale kosten van uw pergola. Er zijn veel verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het bepalen van de kosten van het pergola-gordijn of de luifel, waaronder de grootte van de pergola, het kleurenschema en meer. Een eenvoudige tuinpergola gebouwd van drukbehandeld hout en gemonteerd in de grond met beton varieert in prijs afhankelijk van de locatie en de huidige materiaalkosten. Pergola's zijn een geweldige manier om schaduw en stijl aan uw tuin toe te voegen, dus het extra plezier maakt ze de kosten zeker waard.

Het is dus een goed idee om de kosten en het gemak van het inhuren van een professional af te wegen tegen de tijd, energie en bouwvaardigheid die nodig is om zelf een pergola te bouwen om te bepalen welke optie geschikt voor u is. Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping van aluminium, vinyl of alumahout, loont het om een specialist te vinden die het materiaal van uw keuze ontwerpt en installeert. U en uw bouwer kunnen vervolgens alle wijzigingen aanbrengen die nodig zijn om de pergola aan te passen en aan te passen aan uw specificaties. U kunt besluiten om de pergola te bouwen uit een kit die al het hout voor u snijdt of helemaal opnieuw te bouwen met materialen die afkomstig zijn van uw plaatselijke thuiscentrum of houtzagerij.

Deze infographic belicht beslissingen en siteproblemen die grote kostenverschillen kunnen veroorzaken in het typische Wood Pergola Installation budget. Het toevoegen van complexe ontwerpen, bloeit of luxe bouwmaterialen kan de prijs van een terrasoverkapping gemakkelijk verdubbelen. Als u besluit een pergola te bouwen met een intrekbaar dak, heeft het type dak dat u kiest van invloed op de totale prijs om het te installeren. Nu u de kosten kent die gepaard gaan met het kopen van een pergola, is het tijd om er een te kopen.

Leave Message

All fileds with * are required