Waar moet ik mijn pergola mee behandelen?

Reinig de Pergola goed voordat u houtbeits en afdichtmiddel aanbrengt. Spuit de pergola met een doorschijnende houtbeits op oliebasis die geschikt is voor ceder Laat de vlek drogen voordat u een kit aanbrengt. Elk jaar een laag houtbeits helpt het uiterlijk te verbeteren. Zodra uw meubels, tuinhuisje of pergola droog zijn, moet u ervoor zorgen dat deze vrij zijn van vuil.

Dit levert uiteindelijk de beste resultaten op. Je kunt het gewoon wegspoelen met een pompspray die voldoende druk heeft om vuil of resten naar buiten te duwen en hardnekkig vuil te schrobben. Zodra dat is gebeurd, moet je je meubels opnieuw minstens 24 uur laten drogen. Door uw pergola te kleuren met een dekvlek van hoge kwaliteit, kunt u schade en vroegtijdige veroudering van uw achtertuin voorkomen.

Volg deze adviesstappen voor houtkleuring om uw pergola schoon te maken en te beitsen, zodat deze nog vele jaren meegaat. Ontdek alle kleuren van exterieur Koop houtbeits online. Deze pergola is een zeer aantrekkelijk grijs dat past bij de stenen straatstenen en meubelselecties op het buitenterras. Hallo - Ik ben in het centrum van Minnesota (bevroren winter) en heb afgelopen augustus een nieuw dek en pergola geïnstalleerd.

Zoals elk houten buitenoppervlak, moet een pergola worden beschermd met een houtbeits om het uiterlijk en de levensduur te verlengen. Sla de hogedrukreiniger en zware reinigingsoplossingen over die schade kunnen veroorzaken aan het delicate hout of de afwerking van de pergola. Het hout zal waarschijnlijk nat zijn wanneer u de pergola-set ontvangt en het accepteert geen vlekken of verf als het nat is. Het verzegelen of beitsen van uw houten pergola kan het plezier dat u krijgt vergroten en de natuurlijke schoonheid van een van uw meest gewaardeerde terrasbezittingen jarenlang behouden.

Trek accessoires uit de pergola of verwijder ze of wees extra voorzichtig rond die gebieden zodat de vlek of verf niet druppelt. Ik heb net een nieuwe pergola laten installeren met behulp van drukbehandelde Canadian Lumber Stock of iets dergelijks - het is het hout dat eruitziet als balken maar afgeronde randen heeft. Als je ervoor kiest om je pergola te schilderen of te bevlekken, sta je op een gegeven moment in dat kleurrijke gangpad bij je plaatselijke winkel voor huisverbetering, staar je naar de grote verscheidenheid aan beschikbare afwerkingen. Voor elk type houten pergola, tuinhuisje of terrasstructuur is het belangrijk om te wachten tot het hout volledig droog is voordat u het verzegelt en opnieuw bevlekt, anders nemen de producten niet zo goed en kunt u het hout niet goed beschermen.

Hier is een voorbeeld van een pergola die een mooi contrast biedt met de grijze gevelbeplating van het huis en een houtbeits heeft die past bij het dek. Blij om te horen van iedereen die onlangs een pergola heeft geïnstalleerd en een product heeft gekozen om het af te maken en tevreden is met het resultaat. Als u ervoor kiest om een kit of beits aan uw houtpergola toe te voegen, volg dan een paar richtlijnen voor wanneer u moet beitsen of verzegelen. Schimmel, roest, bladeren, stof, chemicaliën en alles wat in de wind kan worden geblazen, zullen zich ophopen op de houten oppervlakken van uw pergola.

De lente en de vroege zomer zijn de perfecte tijd van het jaar om te overwegen om voor uw buitenstructuren te zorgen, waaronder houten meubels, pergola's en tuinhuisjes. Het is geen geheim dat het algemene doel van een pergola is om een comfortabele oase te bieden die exclusief is voor.

Leave Message

All fileds with * are required