Waarom wiebelt mijn pergola?

Als je hard moet werken om die wiebelen op gang te krijgen, kan het voldoende zijn om het gewoon te laten zoals het is. Als het zo wiebelt door een stijve bries die waait, dan wil je waarschijnlijk wat versterking doen. Je hebt meer ondersteuning nodig voor het gewicht. Het toevoegen van een balk geeft het niet meer ondersteuning.

Tenzij je ook nog een post toevoegt in overleg met de bar. Maar dat zou alleen maar steun zijn aan die ene kant. Een paar close-ups zouden helpen, maar ik zou willen voorstellen dat je wat steunen in beide zijrichtingen toevoegt. Probeer minimaal de twee balken in rood te verdubbelen en bout die elke 16-24 inch aan de poten en elkaar en zorg ervoor dat u grotere bouten gebruikt, geen dekschroeven om afschuiving te voorkomen.

Je moet zeker een versteviging aan de bovenkant toevoegen, vergelijkbaar met wat ik in groen heb toegevoegd om deze structuur erg stijf te maken, vooral met de kleine poten. Ook 2x4's zijn sterker met de 4 verticaal en de 2 horizontaal. Deze afbeelding van een kolom omwikkeld met Airstone-fineer is de allerlaatste stap van het proces, naast het bedekken van de pad met plavuizen en het installeren van kleine indirecte laagspanningslandschapsverlichting tussen de Pergola spanten die zijn aangesloten op een timer. Zoals gezegd wil ik niet beginnen met een van deze verbeteringen aan de pergola (die geen enkele invloed hebben op de structurele stijfheid van de pergola) totdat ik zeker weet dat ik er alles aan heb gedaan om de structuur zo stijf mogelijk te maken.

Zoals ik al zei, moet de structuur blijven staan zonder de dekbeugels en beugels - dat zou gewoon moeten zijn om de pergola op dezelfde plek te houden om te voorkomen dat je vrienden de pergola als grap door de tuin verplaatsen. Er moeten 100 You Tubes zijn, nee hoe je een pergola kunt bouwen, ga daarheen kijken wat je verkeerd hebt gedaan en repareer het voordat je iemand vermoordt of iemand voor je laat repareren. Ik kan zien dat er weinig zijdelingse sterkte in je pergola zit, omdat er maar twee lange dunne planken zijn die het frame semi-vierkant houden met weinig tot geen bouten die de poten evenwijdig aan elkaar houden.

Leave Message

All fileds with * are required