Waarom pergola?

Pergola's trekken mensen naar binnen met hun schaduw en schoonheid. Ze bieden een centrale locatie voor vrienden en familie om samen te komen en de perfecte plek om te eten, zitten, of. Of u nu een barbecue wilt organiseren, een prachtige, gedenkwaardige locatie wilt bieden voor een kleine bruiloft, of gewoon zelf wilt genieten van een kop warme koffie, pergola's zijn ontworpen voor deze exacte momenten. Ze bieden een centrale locatie voor vrienden en familie om samen te komen en de perfecte plek om te eten, te zitten of spelletjes te spelen.

Ze voegen een aantrekkelijk, leuk en stijlvol pluspunt toe aan elk feest, cookout of bruiloft en kunnen ook een uitnodigende toegang tot een tuin zijn. Hun ontwerp draait helemaal om inclusie, maar privacy kan ook worden geboden met extra gordijnen, roosterwerk of schermen. Als je uit je raam kijkt, wil je dat je houten pergola de enige sweet spot is die je altijd laat glimlachen. Als je al een terras of terras hebt geïnstalleerd, heb je het waarschijnlijk toegevoegd om je leefruimte buiten de muren van je huis uit te breiden.

Als je hebt ontdekt dat je van je buitenwoonkamer houdt, maar dat het niet zo handig is op een zomermiddag wanneer de zon ondergaat of als je zou willen dat je bescherming had tegen slecht weer, dan is een pergola misschien iets voor jou. Een pergola vergroot je leefruimte en verhoogt de hoeveelheid tijd die je buiten kunt doorbrengen. Een pergola is correct ontworpen en georiënteerd op uw kavel en kan voldoende lichte schaduw werpen om zelfs een warme middag aangenaam te maken of als u nog steeds extra bescherming nodig heeft, kunt u een intrekbare schaduwhoes installeren voor meer schaduw. Sommige schaduwhoezen beschermen je zelfs tegen lichte regen, perfect voor die onvoorspelbare zomerstormen.

Pergola's bestaan al eeuwen en hun vroege wortels zijn terug te voeren tot de Latijnse tijd. Oorspronkelijk werden ze meer gebruikt voor loopbruggen en tuinsoorten, zoals het telen van druiven en wijnstokken. Een pergola is een achtertuin die een schaduwrijke loopbrug, doorgang of zithoek vormt met verticale palen of pilaren die meestal een dakstructuur van dwarsbalken en een stevig open raamwerk ondersteunen. Zou je willen dat je achtertuin wat meer afgelegen was? Het plaatsen van een pergola kan meer privacy bieden, vooral als u kiest voor een bekleding.

Roosterwerk, gordijnen of gordijnen kunnen ook worden geïnstalleerd om uw privéontsnapping te voltooien. Pergola's zijn een soort tuinhuisje dat te vinden is in veel tuinen, buitenruimtes en dekken. Deze structuren zijn voorzien van palen op elke hoek en latten aan de bovenkant voor een dak dat het plantenleven, gordijnen, gaas, rooster en meer ondersteunt. Een pergola kan helpen bij het definiëren van uw buitenruimte.

Bovendien, omdat pergola's open en luchtig zijn, kunt u dit bereiken zonder dat de ruimte kleiner of beperkter aanvoelt. Meestal is de grond onder de pergola bedekt met een soort vloer, of dat nu bakstenen vloeren, betonnen straatstenen of zelfs een dek zijn. Wanneer u de vloer combineert met de pilaren en balken van de pergola, kunt u uw buitenleefruimte verder definiëren. Over het algemeen is een pergola een wijd open structuur met vier steunbalken, geen muren en een decoratief dakontwerp, zoals een rooster.

Voor schaduw of zelfs een vleugje beschutting tegen de elementen, kunnen schermen aan het dak of de muren worden toegevoegd, hoewel het primaire doel van een pergola niet is om de gebruikers te beschermen.

Leave Message

All fileds with * are required