Hoeveel kost het om een 12x12 pergola te bouwen?

U kunt prefab pergola-kits in verschillende stijlen, maten en prijzen kopen bij uw plaatselijke winkel voor bouwbenodigdheden. Als u de kosten overweegt om een soort dakbedekking of beschermhoes aan uw Pergola installatie toe te voegen, hebben we hieronder enkele populaire opties opgesomd, samen met de gemiddelde kosten van een pergola bij elk type dak. Het bouwen van een pergola boven een terras of dek zal iets duurder zijn dan het bouwen van een op zichzelf staande structuur. Over het algemeen kosten vrijstaande pergola's meer dan bevestigde pergola's omdat vier palen moeten worden geplaatst en gebouwd in plaats van twee palen.

Pergola's zijn een geweldige manier om schaduw en stijl aan uw tuin toe te voegen, dus het extra plezier maakt ze de kosten zeker waard. En het beste van alles is dat de kosten van de pergola kunnen worden gecompenseerd door de waarde die het toevoegt aan uw eigendom. Hout verhoogt de kosten van de pergola, zowel wat betreft de kosten van de materialen als het verhoogde transportgewicht. Bij het bouwen van een bevestigde pergola worden de voorpalen op dezelfde manier geïnstalleerd als een vrijstaande pergola.

Het moeilijkste deel van het bouwen van deze pergola is het graven van de paalgaten en vervolgens 4x4-palen in beton in die gaten plaatsen. Het toevoegen van complexe ontwerpen, bloeit of luxe bouwmaterialen kan de prijs van een terrasoverkapping gemakkelijk verdubbelen. Voor pergola's op maat hebt u materiaal- en arbeidskosten voor het snijden, vormgeven en vormen van het materiaal en de eindmontage. Exotische houtsoorten zijn beschikbaar als maatwerk omdat WRC, redwood en grenen verkrijgbaar zijn in prefab kits.

Don Barlow, eigenaar van Finyl Vinyl, een fabrikant van pergola's, zegt dat je een duidelijk verschil zult zien in pergolakosten op basis van je materialen. Het goede nieuws is dat doe-het-zelfkits meestal goedkoper zijn om te monteren en te installeren dan de kosten om helemaal opnieuw een aangepaste terrasoverkapping te bouwen. Om die reden hebben we een grafiek samengesteld met de installatiekosten van pergola voor vier verschillende vierkante pergolamaten.

Leave Message

All fileds with * are required