Welke pergola is beter?

In vergelijking met hout gaat een vinyl pergola een leven lang mee met minimale onderhoudsvereisten; meestal is een jaarlijkse powerwash meer dan voldoende om. Er kunnen ook verschillende metalen worden gebruikt om pergola's te bouwen, waaronder aluminium en staal. Aluminium pergola's zijn licht van gewicht en zullen nooit roesten, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die in de buurt van de oceaan wonen. Ze moeten echter zorgvuldig en goed worden verankerd vanwege hun lichtgewicht karakter, anders kan een sterke wind ze verdraaien of beschadigen.

Wanneer u met gepoedercoat aluminium gaat, krijgt u meer kleuropties en meer bescherming. De meest populaire pergola die we verkopen en het is niet eens dichtbij. Vinylpergola's hebben de klassieke en strakke stijl die er geweldig uitziet op dekken, patio's en andere buitenruimtes. De elegante look van wit vinyl versterkt bijna elke buitenruimte terwijl het opvalt als een echt stijlmiddelpunt.

Vinyl is in veel opzichten het beste pergola-materiaal, omdat het een leven lang meegaat met slechts minimaal onderhoud van uw kant. Al deze voordelen hebben echter een prijs: vinylpergola's zijn de duurste keuze op de markt. Aluminium versterkte vinylpergola's zijn duurzaam, onderhoudsarm en zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijl- en grootte-opties, zodat u uw eindresultaat kunt aanpassen. Overweeg een vinylpergola voor uw volgende project om het beste materiaal te krijgen dat beschikbaar is voor de klus.

Vinylpergola's zijn steeds populairder geworden als betaalbare doe-het-zelf-pergolaoptie. Verkrijgbaar in sets van verschillende afmetingen, kan het gevormde plastic vrijwel elke decoratieve vorm aannemen. Net als bij de vinylbeplating die in sommige huizen te zien is, gaat het materiaal zelf lang mee. Maar net als de gevelbeplating vervaagt het na verloop van tijd in de zon.

Het vinyl heeft ook het potentieel om te kromtrekken of door te zakken onder het gewicht van het verzamelen van ijs en sneeuw. Voor huiseigenaren die een tijdelijke pergola nodig hebben, of een die ze later naar nieuwe locaties kunnen verhuizen, kan een vinyl pergola-kit een optie zijn. Als de duurzaamheid op lange afstand en robuuste kleurnauwkeurigheid belangrijker zijn voor uw investering in pergola, dan zijn andere materialen het overwegen waard. Hoewel niet alle aluminium pergola's van hetzelfde kaliber en dezelfde kwaliteit zijn (zie meer hierover hieronder), is aluminium een van de meest effectieve materialen om een buitenstructuur zoals een pergola te fabriceren.

Door de lichtgewicht sterkte kunnen de geëxtrudeerde segmenten worden aangepast voor lange naadloze secties. Door deze sterkte kunnen aluminium lamellen ook hun eigen gewicht dragen, waardoor er geen interne ondersteuningsstructuren nodig zijn. Aluminium kan ook worden gevormd tot unieke vormen en decoratieve ontwerpen. Het materiaal is ook een ideale ontvanger van poedercoating die beschermt tegen door de zon veroorzaakte kleurvervaging en beschermt tegen roest.

Hoewel een aluminium pergola een hoger prijskaartje heeft dan sommige andere materialen, zorgen de duurzaamheid en corrosiebestendigheid ervoor dat uw pergola-investering bestand is tegen alles wat Moeder Natuur erop kan gooien. Maar glasvezel is erg sterk, dus glasvezelbalken kunnen langere afstanden overbruggen dan vinyl of hout. Waar een vinylpergola zacht kan worden en een beetje kan doorzakken na sneeuwbelasting en na het ervaren van wisselende temperaturen, heeft een pergola van glasvezel dat probleem niet. Hout is misschien wel het meest aanpasbare en sterkste materiaal voor een pergola.

Hout kan worden geverfd, gekleurd of op natuurlijke wijze worden verteerd. Deze natuurlijke look past perfect bij de zeer populaire rustieke landschapsontwerpstijl die heel gebruikelijk is in Idaho Falls. Dit zijn twee van de redenen waarom hout zo populair is omdat het zo aanpasbaar is en gemakkelijk te combineren is met de lokale huis- en landschapslook. Veel mensen in Idaho Falls houden van forse, oversized pergola's, en hout is de manier om deze aangepaste, vlezige landschapsstructuren te creëren.

Houten pergola's gaan lang mee, maar ze hebben wel wat onderhoud nodig. Om de levensduur te verlengen, kan een jaarlijkse of tweejaarlijkse kleuring of afdichting nodig zijn. Hout, het sterkere, meer aanpasbare pergola-materiaal, kan duurder zijn en wat onderhoud vereisen, maar de beloning is een langdurige pergola die prachtig combineert met de rustieke landschapsstijl die typerend is voor een plattelandshuis in Idaho Falls. We hebben tientallen pergola-kits overwogen, waarbij we elk evalueerden op het gemak van montage, stevigheid, toegevoegde functies en waarde.

Onze beste algemene keuze is de Backyard Discovery 12 'by 10' Cedar Pergola met een klassieke stijl, doordachte ontwerpdetails en extra sterke hardware voor extra stevigheid. Aluminium pergola's zijn net zo aantrekkelijk als hout, met nog meer veelzijdigheid, betere duurzaamheid en minder onderhoud. Aluminium is ideaal voor het maken van modernere pergola-ontwerpen die beter geschikt zijn voor stedelijke landschapsarchitectuur, en het materiaal kan ook worden behandeld om het een gesimuleerd houtnerfuiterlijk te geven, zodat het nog steeds een meer klassieke of traditionele uitstraling kan hebben. Dit maakt aluminium geschikt voor elk ontwerp of elke toepassing.

Grote kistenwinkels verkopen pergola's tegen te mooie prijzen om waar te zijn, en soms wagen huiseigenaren er een gok op. pergola-kits bieden een buitenkamer of eetruimte om te entertainen of te ontspannen, en zelfs een schuilplaats om te dutten. Drukbehandeld hout dat is gekleurd of geverfd, is meestal een van de goedkopere soorten aangepaste pergola's die u kunt kopen. Terwijl traditioneel pergola's van hout werden gebouwd, zijn ze tegenwoordig verkrijgbaar in een verscheidenheid aan andere materialen, waaronder vinyl.

Er zijn twee installatiemethoden, afhankelijk van of u een vrijstaande of bevestigde pergola koopt. Als minimalistische structuur laten velen de natuurlijke schoonheid van de pergola voor zich spreken, of voegen groeiende wijnstokken toe om het nog natuurlijker te maken. Pergola's kunnen vrij hoog zijn, dus zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om boomtakken, luifels en andere obstakels niet aan te raken. Pergola's zijn er over het algemeen in drie materialen: hout, metaal of vinyl, en er zijn voor- en nadelen aan elk.

U kunt deze pergola installeren op beton, bestrating of cement en genieten van stabiliteit, evenals zon- en regenbescherming. Met voldoende ruimte voor wijnstokken en planten, kan een groene duim de esthetiek van de pergola gemakkelijk verbeteren en extra schaduw cultiveren door groen toe te voegen. Voeg waarde toe aan uw huis met een echt hoogwaardige pergola, gemaakt van hoogwaardige materialen die niet afleiden van de schoonheid van uw huis of tuin. De kit bevat een set betonnen ankers om beweging te voorkomen en maximale jaren uit deze pergola van Ashland te halen.

Ze vereisen niet veel ervaring of speciaal gereedschap, dus de pergola gaat snel omhoog, wat veel bespaart op installatiekosten. De pergola is ongeveer 10 voet breed en 4 voet diep, gemaakt van massief rode ceder, die weerbestendig is maar kan worden gelakt voor extra bescherming om het hele jaar door te gebruiken. .

Leave Message

All fileds with * are required